(Update!) Adam Malysz a suferit o usoara accidentare la genunchi

Datorita unor probleme la genunchi, Adam Malysz nu s-a antrenat corespunzator pe zapada de la Lillehammer, acolo unde echipa Poloniei s-a antrenat in ultimele zile, el intorcandu-se miercuri in Polonia: ,,Totul a mers bine, dar marti, Adam a reusit o saritura foarte lunga si a avut probleme la aterizare, astfel incat a existat o presiune mare pe genunchiul sau” – a declara Robert Mateja.

Polonezul a inceput sa resimta dureri la genunchi in special pe zona de elan: ,,Durerea nu a fost puternica, dar am constatat ca ar fi mai sigur daca el ar sari peste restul antrenamentelor si s-ar intoarce inapoi acasa” – a continuat Mateja.

,,Startul de la Kuusamo nu este deocamdata pus in pericol, am vorbit cu doctorul Winiarski la telefon si nu pare a fi ceva serios dupa modul in care Malysz a descris durerea, dar evident este mai bine ca el sa ia o pauza de cateva zile, mai ales ca pana acum Adam a sarit bine. Suntem siguri ca nu exista nici o ruptura deoarece atunci el ar fi simtit durerea constant” – a declarat asistentul lui Lepistö.

Maine, Adam Malysz va fi examinat de catre doctorul Winiarski, care va da un diagnostic final, atunci vom vedea daca Malysz va putea participa la etapa de debut care va avea loc saptamana viitoare la Kuusamo.

Update: Dupa cateva controale amanuntite efectuate in Polonia, doctorii au declarat ca prezenta lui Malysz la Kuusamo nu poate fi pusa in pericol de aceste mici probleme, deci sunt sanse foarte mari ca sa il vedem pe polonez din prima etapa a sezonului.

Sursa: skijumping.pl

Lasă un comentariu