La o saritura distanta fata de podium!

Dupa locul 10 obtinut in competitia de sambata, Remus Tudor a reusit sa isi imbunatateasca performanta in competitia din aceasta dimineata, saritorul care reprezinta CSS Brasovia clasandu-se pe locul cinci. Remus, in varsta de 17 ani, a fost la un pas sa se claseze pe podiumul competitiei dupa ce la finele primei manse era clasat pe locul trei reusind o saritura de 98 de metri, echivalenta cu dimensiunea trambulinei. La sfarsitul mansei a doua Remus s-a clasat pe locul cinci, dupa o saritura care a masurat 91,5 metri. Astfel dupa aceste doua sarituri saritorul a acumulat un total de 245 de puncte, aceasta clasare a sa fiind echivalenta cu cea mai buna performanta din cariera intr-o competitie FIS.

Szilveszter Kozma si Valentin Tatu s-au clasat din nou in spatele lui Remus, pe locurile 25 si 26. Castigatorul competitiei fiind americanul Peter Frenette, el reusind si singurele sarituri de peste 100 de metri ale competitiei, la startul acestui concurs aflandu-se 33 de competitori.

In competitia de Cupa Continentala feminina, Dana Haralambie si-a imbunatatit performanta de ieri clasandu-se pe locul 22 din 26 de saritoare, invingatoarea competitiei fiind Daniela Iraschko.

Un răspuns

  1. Cea mai buna performanta a compatriotilor nostri! Bravo! E un inceput!
    Inseamna ca ar trebui sa ii vedem in curand si la Cupa Mpndiala!

Lasă un comentariu